Bulgarian BG English EN Russian RU

Корпорация Siberian Wellness разработва, произвежда и реализира на пазара продукти за поддържане на здравето и красотата. Базирана е в сърцето на Сибир – гр. Новосибирск, вече е на 21 години и има представителства в 26 държави по света.

Siberian Wellness

Билките, които са основата на всички продукти са диворастящи, от Сибир (езерото Байкал, Олхон, Планински Алтай) и сертифицирани партньори.

Компанията има три производствени предприятия в гр. Новосибирск. Всички са сертифицирани за производство на фармакологични продукти и медицинска козметика, както и по GMP, ISO, HACCP. Зад голяма част от продуктите стоят многогодишни научни разработки на Руската Академия на Медицинските Науки.

Компанията разполага със собствен Научно – иновационен център, който разработва новите продукти и модифицира вече съществуващите.

Корпорация „Siberian Wellness“ е от пионерите по отношение на съблюдаване на еконорми, с оглед опазване на околната среда.

Собственото производство, билките, научно-иновационния център и начина на разпространение, правят продуктите с уникално съотношение цена/ качество/ ефект.

business-paralax-1 (1)

Нашите продукти

В по-голямата си част (около 200) продуктите са хранителни добавки за профилактиране на здравето.

В продуктите на „Siberian Wellness“ са използвани достиженията на най-перспективните направления на профилактичната медицина, такива като ендоекология, хронобиология, адаптационна медицина и микронутриентология. Продуктите се създават в рамките на комплексни профилактични програми и преминават изпитвания във водещи научно-изследователски учреждения в Русия.

Разпределени са по серии като Елемвитали (минерали), Синхровитали (комплекс създаден на базата на науката хронобиология, отчитаща биоритмите на човека), Лимфосани (комплексно прочистване на лимфната система), комплексен препарат за изчистване от паразити, комплексен препарат за очистване на клетъчно, междуклетъчното пространство и лимфна система, съчетано с антиоксидантна защита и много други.

Голяма част от продуктите са с патенти и множество награди.

История на Корпорация ''Siberian Wellness''

Историята на Корпорация ”Siberian Wellness” започва през 1996 година, когато младите предприемачи Евгений Воликов и Татяна Гороховская, създават компания за издигане на Руски перспективни научни разработки в областта на човешкото Здраве на масовия пазар. Евгени бил тогава едва на 25 години, Татяна-едва навършила 22 години. Идеята да подкрепят родните разработки в период на засилен внос и при не винаги качествена продукция, се оказала наистина революционна. След по-малко от 5 години асортиментът на компанията нарастнал от три скромни продукта до над 200 най-разнообразни наименования, много от които били наистина уникални и станали лидери на пазара. Стокооборота на компанията за това време достига повече от 50 милиона долара за година. Широкото потребление на продуктите на Корпорация ”Siberian Wellness” много скоро поставило въпроса за създаване на собствено производство, защото производствените мощности на научните партньори вече не се справяли с постоянно нарастващия стокооборот. През 1999 година бил пуснат първият производствен комплекс на Корпорацията. През 2001 година, е създаден и собствен Научно-иновационен Център, обединяващ в едно всички научни партньори на Корпорация ”Siberian Wellness”, които до тогава са работили, като самостоятелни научно-производствени предприятия.

Това позволява осигуряването на постоянен научен обмен и създаване на нови и абсолютно уникални рецепти и продукти, които от 2007 година получават първите патенти. Появата в асортимента на Корпорация ”Siberian Wellness” на собствени уникални и патентовани продукти на основата на диворастящи сибирски треви , дава възможност на компанията да излезе на международния пазар с конкурентни предложения, каквито нито до сега, нито по-късно са предлагали други руски компании. От 2004 година започва активно напредване на марката на Компанията на международния пазар. През 2016 година компанията открива Трета производствена линия, сертифицирана за производство на фармакологични продукти и медицинска козметика, както и по всички международни стандарти GMP, ISO, HACCP. Сега Корпорация „Сибирско здраве” успешно работи не само в Русия и страните от ОНД, а и в Европа, Турция, Сърбия, Мексико, Индия, САЩ, Виетнам и други държави по целия свят.

Сайт на NHD Team - независими бизнес-партньори на Siberian Wellness. Официалният сайт на Корпорация Siberian Wellness е siberianhealth.com. Този сайт не е интернет-магазин. Информацията, публикувана на сайта носи препоръчителен характер и с цел общи познания, Тя не заменя професионална консултация с медицински специалист. Винаги се обръщайте за съвет към Вашия лекуващ лекар. Хранителните добавки не са лекарствени средства.

Дизайн и реализация от