Bulgarian BG English EN Russian RU

NHD Team & Siberian Wellness

Ние сме Нина и Христо Димови – бизнес партньори на Международната Корпорация Siberian Wellness.

Ние сме семейна двойка и родители на две прекрасни момчета.
За нас е важно да покажем на партньорите си, как чрез бизнеса със  Siberian Wellness, те могат да достигнат своите цели и мечти, и да им помогнем да ги реализират.

Нашите приоритети са здравето, личностния растеж и развитие, финансовата независимост и свобода.

14650108_1865992166964515_5279681831701651012_n
nina dimova

Нашата лична история започва през есента на 2013 година, когато за първи път се докоснахме до света на Siberian Wellness. По това време всеки един от нас беше професионално ангажиран в съвсем различни сфери.

Аз, Нина Димова, по образование бакалавър, по туризъм, а по душа – търсеща и активна личност, дипломиран инструктор по Ащанга йога, 5кю в шото кан – карате до, сакрална архитектура, завършила не малко курсове по духовните практики, сред които Акашови записи и пранична енергия.

hristo dimov

Аз, Христо Димов, по професия проектант в областта на инвестиционното проектиране – сериозна, отговорна и добре платена професия.

Като всички отговорни родители в последните години търсихме ефективен и природен подход относно поддържане на висок имунитет, както за нас, така и за нашите деца. С малкия ни син бяхме стигнали „дъното“ – диагноза астма с всички последващи диети, ограничения и постоянен прием на лекарства. Това не беше нашия избор.

Доверихме се на хомеопатията. Резултат имаше, но постоянното боледуване и нисък имунитет беше факт.

dimovi

През целия период на търсене сме ползвали хранителни добавки на български и много други международни компании – за съжаление БЕЗ НЕОБХОДИМИЯ ЕФЕКТ!!!

Именно това, което ни впечатли бе изумителния ефект още след първите дни на прием, на хранителните добавки на Siberian Wellness. Чудо, магия, вълшебство – това е усещането за ефекта, както за нас , така и за всички наши клиенти и бизнес партньори, както в България, така и в чужбина. А дали е така? Разбира се, че няма вълшебство защото всичко се основава на истинска наука, диворастящи билки от Сибир, иновационни технологии и собствено производство!

 

СИБИРСКО ЗДРАВЕ

Научете повече детайли около Корпорация „Сибирско Здраве“

 

ПРОДУКТИ

Разгледайте някои от най-популярните продукти предлагани от компанията.

БИЗНЕС ПРОГРАМИ

Програми за развитие на бизнеса на Корпорация „Сибирско Здраве“.

Сайт на NHD Team - независими бизнес-партньори на Siberian Wellness. Официалният сайт на Корпорация Siberian Wellness е siberianhealth.com. Този сайт не е интернет-магазин. Информацията, публикувана на сайта носи препоръчителен характер и с цел общи познания, Тя не заменя професионална консултация с медицински специалист. Винаги се обръщайте за съвет към Вашия лекуващ лекар. Хранителните добавки не са лекарствени средства.

Дизайн и реализация от