Bulgarian BG English EN Russian RU
  • февруари

    26

    2018
  • 946
  • 0

Здраве и красота – извън времето и напук на възрастта!

ХРОНОЛОНГ КОМПЛЕКС ОТ ПРИРОДНИ ФИТОЕСТРОГЕНИ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ЖЕНСКОТО ЗДРАВЕ И КРАСОТА!

„Хронолонг“ е уникален противовъзрастов препарат за жени, оказващ общо профилактично и подмладяващо действие върху организма. В неговата основа лежи комплекс от фитоестрогени, сред които е и 100%-ов генистеин, главният фитоестроген на красотата. Фитоестрогените са растителен аналог на женските половите хормони – естрогени. Фитоестрогените активно запълват възрастовия дефицит на естрогени в женския организъм и значително подобряват състоянието на кожата, косата и ноктите, централната нервна система и психо-емоционалното състояние, защитават сърдечно-съдовата система, забавят загубата на калций и укрепват костната тъкан. При продължителна употреба растителните естрогени способстват за профилактиката и намаляването на риска от развитие на злокачествени заболявания на млечната жлеза и женските полови органи. Като най-добре изучен и най-ефективен в днешно време се смята фитоестрогенът генистеин. Но в достъпните природни източници той се среща в неголеми количества. Така например, в екстрактите от соя, които днес се използват най-широко като източник на фитоестрогени, количеството на генистеин не надвишава 0,5-3%. А именно генистеинът е най-активното противовъзрастово вещество.
В състава на „Хронолонг“ влиза уникалния патентован комплекс GeniVida™ (по-рано известен като Bonistein™), който представлява 100%-ов генистеин, както и следните спомагателни биологично активни компоненти:
– силно обогатен екстракт от соеви кълнове, съдържащ комплекс от няколко разновидности на фитоестрогени;
– холекалциферол – нормализира калциевата обмяна и заедно с фитоестрогените способства профилактиката на възрастовата остеопороза, препятства фотостареенето на кожата и притежава доказан онкопрофилактичен ефект по отношение на женската полова сфера;
– фолацин – възпрепятства образуването в организма на хомоцистеин, чиято концентрация, наред с холестерола, бързо се увеличава в процеса на климактеричните изменения в обмяната на веществата, което провокира ускорено развитие на атеросклероза и исхемична болест на сърцето. Фолацинът способства кръвотворенето и профилактиката на анемия.
– хиалуронова киселина (натриев хиалуронат) – влиза в състава на различни компоненти на ставната тъкан, играе ключова роля във физиологията на ставите. Придава вискозитет на ставната течност и защитава от развитието на остеопороза.

Състав: таурин, екстракт от соя, генистеин GeniVida™ (Bonistein™), натриев хиалуронат, витамин D3 (холекалциферол), фолиева киселина;

Предлагаме на вашето внимание, кратък клип даващ много информация и отговори за женската красота и здраве, и въздействието на продукта! Клипа може да гледате като проследите линка: https://youtu.be/Lg5fzj4GK4I

Погрижете се за красотата и младостта си – поръчайте Хронолонг, като проследите линка: https://goo.gl/dkrPhN

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply

Сайт на NHD Team - независими бизнес-партньори на Siberian Wellness. Официалният сайт на Корпорация Siberian Wellness е siberianhealth.com. Този сайт не е интернет-магазин. Информацията, публикувана на сайта носи препоръчителен характер и с цел общи познания, Тя не заменя професионална консултация с медицински специалист. Винаги се обръщайте за съвет към Вашия лекуващ лекар. Хранителните добавки не са лекарствени средства.

Дизайн и реализация от