Bulgarian BG English EN Russian RU
  • март

    26

    2018
  • 728
  • 0

ЗАЩО, КОРПОРАЦИЯ SIBERIAN HEALTH, НЯМА КОНКУРЕНЦИЯ НА ПАЗАРА?

Цитат от Ю.Ю. Гичев – ръководител на Научно-иновационния център на Корпорация „Сибирско здраве“: „Успехът на нашите продукти за здраве може да се обясни с няколко основни принципа, които забележимо отличават нашата продукция (на Корпорация „Сибирско здраве“) на този високо конкурентен пазар.

ПЪРВО. Практически всички наши продукти за здраве имат в състава си диворастящи сибирски билки, събрани в най-чистите райони на Сибир, такива като тайгата-резерват на Северен Байкал или Алтайските планини. Това, така да се каже е родовото отличие на нашите продукти и главното обяснение на тяхната висока ефективност.
Суровият сибирски климат и много краткото сибирско лято заставят тези растения да натрупват много висока концентрация на биологично активни вещества, помагащи им да противостоят на неблагоприятните условия и да успеят за кратко време да завършат пълноценен вегетативен цикъл. В това отношение с тях не могат да се сравнят нито растенията, растящи в топъл климат, още по-малко пък тези, отгледани в изкуствени плантации.
Опитайте да сравните парникова ягода с дива горска ягода. На външен вид парниковата ягода е много повече за предпочитане – тя е и по-голяма, и много по-симпатична от своята малка и невзрачна дива родственица. Но по вкус и аромат въобще не може и да става сравнение между тях. Защото в дивата ягода има много повече активни вещества, които в това число отговарят и за вкуса и за аромата. Точно по същия начин е при сибирските растения, които съставляват основата на нашите продукти за здраве.

ВТОРО. Намирайки се в географския център на Сибир, ние имаме възможност да работим изключително с най-прясната растителна суровина, постъпваща от различни райони на Сибир. А това допълнително дава преимущество в биологичната активност на нашите продукти в сравнение с тези, които са направени от билки, докарвани от далечни страни и съхраняващи се с години в суровинни складове.
Например, в много страни по света продуктите на основата на сибирски жен-шен са много популярни. А вие не сте ли се замисляли откъде са докарали билката и колко дълго са съхранявали тази суровина? И, въобще, сибирски ли е този жен-шен?

ТРЕТО. Кореняците сибирянци, постоянно живеещи в суровия сибирски климат са били длъжни по особен начин да се грижат за здравето си, за да могат да го съхранят колкото се може по-дълго. И по тази причина народната медицина на Сибир е натрупала огромен опит в използването на различни сибирски билки, мед, прополис, панти от сибирски елен за укрепване на здравето и оцеляване в суровите природни условия. И тъй като нашето производство е разположено в Сибир, ние можем «от първа ръка» да използваме всички тези многовековни знания за създаването и поддържането на легендарното «сибирско здраве».
Още повече, че народната медицина на Сибир в много отношения е уникална, благодарение на това, че на голямата територия на Сибир са живели най-различни народи с най-различни култури. В резултат, в народната медицина на Сибир може да се открие влиянието и на древните шамански знания на изконните народи на Сибир, и силното влияние на тибетската медицина чрез бурятските и монголските народи, и влиянието на арабската медицина чрез татарските и тюркските националности, и разбира се – влиянието на руската народна медицина.

ЧЕТВЪРТО. Имайки богата научна база и възможност за сътрудничество с многобройните научно-изследователски институти в столицата на Сибир, ние имаме възможност да обогатим знанията на народната медицина с най-съвременните научни технологии. Следствие на това е фактът, че към настоящия момент Корпорация «Сибирско здраве» работи изключително със стандартизирани растителни екстракти, които съдържат главните активни компоненти в значително по-висока доза в сравнение с обикновените екстракти, без да говорим въобще за простите билкови прахове. Освен това, опирайки се на съвременните научни разработки, ние в много от нашите продукти, заедно с изконно сибирските билки, използваме и най-съвременни микронутриенти, което позволява още повече да се повиши ефективността на продукцията на Корпорация «Сибирско здраве».

ПЕТО. Намирайки се максимално близко до местата на растежа и заготовката на растителната суровина и имайки свое собствено производство и собствени логистични центрове, Корпорация «Сибирско здраве» има възможност съществено да намали издръжката и да предложи на своите клиенти продукти за здраве с едно от най-добрите на пазара съотношение цена/качество.“

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply

Сайт на NHD Team - независими бизнес-партньори на Siberian Wellness. Официалният сайт на Корпорация Siberian Wellness е siberianhealth.com. Този сайт не е интернет-магазин. Информацията, публикувана на сайта носи препоръчителен характер и с цел общи познания, Тя не заменя професионална консултация с медицински специалист. Винаги се обръщайте за съвет към Вашия лекуващ лекар. Хранителните добавки не са лекарствени средства.

Дизайн и реализация от